Rabu, 27 Maret 2019

Coinxes: Değişim Platformu

Merhaba arkadaşlar; Bugün Sizlere Yeni Bir Платформа Олан Coinxes Projesinden Bahsedeceğim. Сайдере визыры ве бешармак истедиклери конъюнктура хаккинда билдинга единолично дворовые олабилечек билгилери вермей гайрет эдесеким.
КОЙНКС НЕДИР?
Coinxes platformu, kullanıcıların dünyanin in the yerinden kripto para birimleri almalarını ve satmalarını sağlayan dijital bir değişim platformudur. Ortalama alışverişinizden farklı olarak, diğer alışverişlerde kayıtlı olan kullanıcıların yaşadığı boşlukları kapatacak daha fazla özelliğe sahiptir. Örneğin, Coinxes, kullanıcıların daha güvenli bir ortamda eşler arası (P2P) крипто пара биримлер алмалары ве сатмаларына оланак танярак тамам меркезсизлештирилмиштир. Bununla birlikte müşteri fonları platformda tutulmadığından, bilgisayar korsanlarına karşı ve bun a bağlı olarak para kaybına olanak vermez.
Temel olarak Coinxes, alıcılarını emanet yoluyla kripto para birimi satıcılarına bağlar. Platform, satycıların fiyat belirlemelerini ve tercih edilen ödeme yöntemlerini seçmelerini sağlar. Ayrıca, Platinum Emanet Servisi, Kullanıcılar Için Daha Fazla Güvenlik Sağlar. Emanet sistemi kayıtlı tüccarlardan kripto satın almak isteyen kullanıcılara hizmet veren her isşlem için geçerlidir Аликаны фонарны тутар, ancak yalnızca sağladığı şifreleme para biriminde paraları aldıktan sonra bunları serbest bırakır.
Coinxes Borsasının Özellikleri
  • Бирден Лок Пара Биримини Дестеклер
  • Кулланими колай
  • Анлик Одеме
  • Аноним ве Озель
  • Özel ERC20 Jeton Sayacı
Vizyonu 
Kripto yatırımcılarının kripto para birimlerini herhangi bir kysıtlama olmaksızın satın alma, satma ve para yatırma, также сатим в веру, когда вы играете на платформе, пытаясь развить платформу.
ICO yayıncılarının zorluklarını yakalamalarına ve daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmalarına yardımcı olmak.
ICO yatırımcılarının konum, ödeme şekli ve dil nedeniyle kısıtlama olmaksızın istedikleri herhangi bir projeye yatırım yapabilmelerine olanak sağlamak.
Блокчейн projelerinin, tokenlarını veya madeni paralarını doğrudan fiat olarak veya başka herhangi bir kripto para biriminde değiş tokuş edebileceği bir değişimde tokenlarını listeleyebilmelerini sağlamak. 
Sorun 
Aşağıda, Crypto Traders ve ICO, в которой представлены данные о компаниях, работающих в сфере экономики, и других стран. 
Difte doldurma: Ticaret platformu, yatırımcıları platformlarında ее madeni para biriktirdiğinde toplar, para yatırmak, ticari ücret ödemek ve para çekmek isçin édeme yaparsınız. 
Чоклу Пара Бирими Тикарети: Эшлер Арасы Акранлардан Эн Чок Чифрели Пара Бирими Эшаньорлери, бир вая ики крипто пара бирими тикарети япманызы саглар.
Güven: Büyük ve küçük borsalarda madeni para hırsızlığı ve madeni para kaybı nedeniyle, крипто sahipleri ve tüccarlar hangi borsaya güveneceğini bilmiyor. 
Dil engeli: Çoğu değişim yalnızca İngilizce ve belki de iki veya üç dilde ticaret yapar. 
STO / ICO yayıncıları belirteçlerini / Madeni paralarını satmak istiyor, yatırımcılar belirteç сатин Almak istiyor ancak разб, Ер, Kripto пункт birimi dalgalanmaları Veya Kripto пункт birimlerine erişimin kısıtlı olması nedeniyle, Afrika, Ася ве Amerika ICO'ya Yatırım yapacak 
Coinxes çözümü 
Coinxes yalnızca platformlarına Jeton atыртыğындызда ücret alır, işlem ücretlerini ve para çekme ücretlerini almayız, bu nedenle paralarınızı platformumuzdan ücretsiz olarak çekmekten çekinmeyin.
Coxes şu anda en fazla üç farklı kripto para birimi ticareti yapmanızı sağlar, ancak ICO'dan sonra Coinxes, kullanıcıların 50'den fazla kripto varlığı almasına izin verecektir. 
Büyük ve küçük borsalarda madeni para hırsızlığı ve madeni para kaybı nedeniyle, kripto sahipleri ve tücarar Exchange'in güvenilir olduğunu bilmiyorlar. Madeni paralara duyulan güven hakkında endişelenmenize gerek yok çünkü platformumuzda işlem yapmak için, dijital varlıklarınızı Platforma getirdiğiniz, takas ettiğiniz veya ücretsiz ccğ or ğ c ğ ğ ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger ger Coinxes, kripto varlıklarını satıcıdan alıcıya bağlayan ve ticaret için emanet hizmetleri sağlayan bir platformdur. Alıcı doğrudan satıcıya ödeme yapar, bu yüzden varlıklarınızı tutmayız. Kripto para birimini platformumuzda saklamıyoruz. Сонуч оларак,
Ана дилинизде мадени параларла ишлем япабилирсиниз. 
ICO yayıncıları Артик jetonlarını / jetonlarını doğrudan Coinxes P2P Exchange'e kaydedebilir в jetonlarını, Ер, разбавленное ве ödeme yöntemine bağlı olarak herhangi бир kısıtlama olmadan dünyanın herhangi бир yerinden birine satabilir. ICO yatırımcıları, Coinxes Platformunda kayıtlı olan herhangi bir ICO'yu, kayıtlı bir édeme şeklini secerek veya yerel para birimlerini kullanarak, ek ücret édemeden veya OOOlerleran sat sat sat sat sat al sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat sat 
Bizim gücümüz
STO / ICO yayıncıları yatırımcıların satın almak istedikleri gibi jetonlarını / paralarını satmak istiyor. Bununla birlikte, кызытламалар, крипто пара биримлери фияндаки далгаланмалар ве крипто пара биримлерин эриксим эксликси, ICO yatırımcılarının Африка, Asya ve Ameriııııılalaorormas y y y y y y ylerler.... Y y y y.. .Er ICO yayıncıları artık jetonlarını / jetonlarını doğrudan Coinxes P2P Exchange'e kaydedebiliyor ve onları herhangi bir kysıtlama olmadan dünyanın herhangi bir yerinden birine satabiliyor.
ICO yatırımcıları, Coinxes Platformunda kayıtlı olan jetonları satın alabilir. Bu tür yatırımcılar, desteklenen çeşitli ödeme yöntemlerinden birini seçebilir veya ek bir maliyet ödemeden yerel para birimlerini bile kullanabilirler. 
НЕДЕН ИКО? 
ICO sırasında 21,6 milon ABD Доллар тахсил этмек истируз: 
Platformumuzun daha da geliştirilmesi ve daha güçlü güvenlik özellikleri ve işlevselliği sağlar. 
P2P Borsamız için bir mobil uygulama geliştirmek. 
Вы можете узнать, что вы думаете об этом. 
Yeni bilişim tesisleri hazırlayın, personele sorun ve eğitin. 
ICO Coinx
На субботу - 24.480.000 
% 13.6 belirteçlik kısım 
Değer - 4.320.000 ABD Doları
Özel Satışlar - 15.570.000 
% 8.65 belirteç 
Değer - 2160000 ABD Doları
Каму Сатыши - 76.950.000 42.75 
% belirteç 
Değer - 15.120.000 ABD Doları
Bugünkü yazımın sonuna gelirken http://www.coinxes.io/ projesi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. Yazımı okuyup değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim.
My Username : baywalk
My Bitcointalk URL : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2442391;sa=summary
My ETH Address : 0xC910982cec417a07Ec380A12808951b45e76DC4b
Telegram :@Baywalk321
Email : baywalk321@gmail.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar